Wij delen graag onze kennis

Perron18 geeft trainingen aan ondernemers en marketeers om meer online succes te behalen. Tijdens deze trainingen delen we onze expertise en ervaringen en geven we praktische tips om meteen mee aan de slag te gaan. Onze trainers zijn zelf al lange tijd werkzaam in de branche en weten dus precies wat er nodig is voor om meer resultaat te halen uit online marketing.

Onze trainers

Martin Eefting

Social media

Martin is eigenaar van GoHashtag en helpt bedrijven met hun tijd mee te gaan op het gebied van online marketing. Via effectieve social media campagnes levert hij voor deze organisaties meer zichtbaarheid en betere leadgeneratie. Aan ervaring heeft hij geen gebrek. Als freelancer heeft hij gewerkt voor het merk L’Oréal  en managet hij landelijke social media campagnes voor de NPO, Belastingdienst en Samsung. Daarnaast werkt hij voor diverse mkb-klanten en bureaus. Martin benadert online marketing als een soort sportieve uitdaging, met als doel om de kosten zo laag mogelijk te houden voor maximaal rendement.

André Florijn

Online marketing

André is online marketing specialist. Begeleiden en ondersteunen van bedrijven om meer klanten en omzet te genereren met Online Marketing. Gespecialiseerd in Strategie, Contentmarketing, Advertising, Social Media, SEO, Conversie optimalisatie, Webshops, Interim en Projecten. Ervaring met WordPress, Magento, Mailchimp, Google Analytics, Adwords, Facebook, YouTube, LinkedIn, Gecertificeerd Google Specialist

Glenn van Battum

Vormgeving / WordPress

Je kunt het aanpassen van je website natuurlijk prima onderbrengen bij Perron18, maar ik begrijp heel goed dat je het ook zelf wilt kunnen. Want je hebt niet voor niets gekozen voor een WordPress website. 😉 Door de basisprincipes van WordPress te kennen, ben jij na de training in staat om zelfstandig je website aan te passen. Zonder nadelige gevolgen voor de werking van je website. Met mijn ervaring help ik je dus niet alleen aan meer kennis maar ook om kosten te besparen. Mooie bijvangst toch? 

Sander Bakker

Mediavormgeving / Webdesign

Hoe gaaf is het om je eigen website naar jouw eigen wensen te bouwen. Alleen is dit voor veel mensen nog steeds een grote stap. Als jij HTML hoort, gaan jouw haren al recht overeind staan. Gelukkig is dat bij mij net zo. Daarom heb ik alle kennis voor jou in huis om jou onafhankelijk te maken van HTML. Zo kun jij toch eenvoudig je droomwebsite maken waar je jouw doelgroep mee omver gaat blazen. Samen gaan wij aan de slag met de webbuilders Elementor of Divi. Gepaard met mijn kennis over vormgeving ga ik jou de tips en tricks geven die jij nodig hebt om jouw website goed te laten werken en het de uitstraling te geven die bij jou past.

Onze Collega’s

Ronald van Donkersgoed

Programma maker

Pim Feddema

Support