Social media advertising voor beginners

Leer adverteren op Facebook en Instagram

Wil jij vandaag nog de eerste stap zetten om te gaan adverteren op sociale mediakanalen? Maar je hebt geen idee waar je moet beginnen? Meld je dan aan voor onze social media advertising training en leer hoe je een advertentie account voor Facebook en Instagram aanmaakt met daarbij het opzetten van een live campagne. Je gaat dus direct aan de slag met jouw eigen account. Hiermee leg je de basis voor adverteren op social media en het opzetten van campagnes.

Wij bieden jou deze training aan omdat je erg veel succes kunt behalen met social media kanalen. De training wordt gegeven door social media specialist Martin Eefting.

Trainer geeft uitleg aan iemand die de social media training volgt

Wil jij meer kans op online succes? Dan is deze training voor jou!

Ben jij een ondernemer of marketeer die aan de slag wil met social media advertising? Dan is dit de training die jij nodig hebt. Zo behaal je meer succes uit Facebook en Instagram.

Zo ziet de avond eruit

Programma

Dinsdag 4 april en dinsdag 6 juni 
Tijd: 18.30 – 21.30 uur

• Introductie
• Aanmaken van een business manager
• Uitleg omtrent de functies in de business manager
• Betalingsmethode instellen
• Uitleg en opzetten van een campagne
• Live opzetten van een campagne
• Structuur campagne
• Analysemogelijkheden

Vragen? De trainer beantwoordt ze graag

  € 325,-

  nu € 225,-

  Wat kan je na de training

  Na de training weet jij de basis van adverteren op social media. Je weet hoe je een business manager aanmaakt en hoe je erin werkt. Ook weet je hoe je betalingsmethodes instelt en je hebt kennis over hoe het opzetten van je campagne.

  Ervaringen en reviews

  ‘‘Martin heeft me enorm geholpen tijdens zijn Facebook marketing training. Al enige tijdgebruikte ik Facebook ads voor mijn klanten, inmiddels is er zoveel veranderd en zijn demogelijkheden erg uitgebreid. Na aanleiding van de training heb ik mijn Facebook Ads strategie behoorlijk aangepast. Bedankt hiervoor!’

  Brigitte van Cromvoirt, Ondernemer

  ‘Ik heb bij Martin Eefting de cursus Facebook Adverteren 2.0. gevolgd. Hij heeft veel kennis van het onderwerp en kan de stof op een rustige en deskundige wijze overbrengen. Zijn meerwaarde is dat hij goed kan luisteren naar vragen binnen de groep, goed nadenkt over het antwoord en vervolgens op een heldere manier alles uitlegt. Daarbij controleert hij of iedereen het begrijpt en vat hij het antwoord ook nog eens samen. De hand-out is een handig hulpmiddel als naslag van de cursus.’

  Immelda van Oord, Digital Marketeer

  Meer informatie?

  Wil je graag meer weten? Mail dan naar trainingen@perron18.nl of bel 033-2855476.
  Wil jij je na deze training verder ontwikkelen of heb je al wat meer kennis op het gebied van social media advertising? Bekijk dan onze Social media advertising training voor gevorderden.