WordPress training voor beginners

Leer werken met het WordPress CMS

Heb jij een website die is gemaakt in het WordPress CMS? En wil je graag zelf de inhoud kunnen aanpassen van je website? Dan is dit de training die jij nodigt hebt. In deze training ga jij samen met de trainer één-op-één aan de slag met jouw WordPress website. Tijdens de WordPress training krijg je een goed overzicht van de mogelijkheden van WordPress. Ook leer je de basisprincipes van WordPress en krijg je uitleg over het gebruik van plug-ins.

Je gaat samen met de trainer alle stappen volgen die in het programma staan. Nadat je onze training hebt afgerond, kan jij zelfstandig jouw website aanpassen.

Voor wie is deze training?

De WordPress training voor beginners is geschikt voor iedereen die graag de basis van zijn WordPress website onder de knie wilt krijgen. Hou jij niet van groepslessen en volg je liever een één-op-één training? Dan is dit de juiste training voor jou.

Wat gaan we doen

Programma

Tijdsduur: 2,5 uur

  • Introductie
  • Pagina’s en berichten bewerken en aanmaken

  • Media, zoals afbeeldingen en video’s, toevoegen aan je website

  • Installatie en gebruik van plug-ins voor extra functionaliteiten

  • Gebruikersbeheer instellen

  • Leer de basisbeginselen van SEO (zoekmachine optimalisatie)

  • Leer werken met WordPress widgets

Vragen? De trainer beantwoordt ze graag.

€ 180,-

Wat kan je na de training?

Na de training bezit je de basisvaardigheden om zelf aan de slag te gaan met je eigen website. Je kan nu tekst, beeld en video toevoegen of aanpassen en nieuwe pagina’s aanmaken. Je weet wat je wel en liever niet moet doen om je website goed en vloeiend te tonen voor zowel mobiele weergave als op laptop en desktop.

Meer informatie?

Wil je meer weten? Mail dan naar trainingen@perron18.nl of bel 033-2855476. Maak jij gebruik van de Elementor pagebuilder en wil je daar een training in volgen? Bekijk dan onze Elementor training voor beginners. Gebruik je geen pagebuilder maar werk je alleen met het WordPress CMS? Bekijk dan onze WordPress training voor beginners.